Over Empereur

Hotel de l’Empereur in Valkenburg

Hotel de l’Empereur in Valkenburg aan de Geul is weer helemaal terug! Het gezellige hotel met de historische mergelgevel straalt als nooit tevoren. Hotel de l’Empereur is vanbinnen volledig gerestaureerd met een nieuw interieur waar oud en nieuw perfect samenkomen. Je kunt weer lekker genieten van huiselijkheid met een bourgondische sfeer in het bruisende hart van Valkenburg. Overnachten of een hapje eten is bij Hotel de l’Empereur een beleving. Het hotel swingt en bruist, maar biedt ook voldoende mogelijkheden om lekker te ontspannen.

Service met een kroontje

In Hotel de l’Empereur is de gast geen koning maar keizer.

Nieuwe kamers

Geheel gerenoveerd; een goed bed, een heerlijke douche en ontspannen sfeer midden in het bruisende hart van Valkenburg. In Hotel de l’Empereur ben je hoe dan ook thuis van huis.

Niet sjiek maar...

Wel de allerbeste kwaliteit. Van een heerlijk ontbijt, tot échte vlaai of de beste burger in town.

Even opladen

Niet alleen gasten kunnen heerlijk opladen in Hotel de l’Empereur, ook aan jouw fiets is gedacht. Zo ben je weer snel op weg!

Hartje centrum

Locatie, locatie, locatie…. Wat kunnen we er nog meer over zeggen.

Parkeren

Uniek in Valkenburg, eigen parkeergelegenheid, slechts enkele voetstappen tussen reis en verblijf.

Een blik achter de schermen

De missie van Stephan is om Hotel de l’Empereur hét trefpunt van Valkenburg te maken voor mensen van alle leeftijden. Een plek waar je helemaal tot ontspanning komt, geniet van lekker eten en mooie uitstapjes kunt maken om de parels van Valkenburg aan de Geul te ontdekken. Samen met zijn gedreven team zorgt Stephan ervoor dat het de hotelgasten van Hotel de l’Empereur Valkenburg aan niets ontbreekt. Zijn motto is: “Ik houd niet van chic, wel van kwaliteit.” En dat is precies wat het hotel uitstraalt; topkwaliteit, een uitstekende serviceverlening met een warme en familiare sfeer. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht met een ongedwongen toegankelijkheid waar iedereen zich thuis voelt!

Things to do near

Ut condimentum magna ut augue elementum ornare. Fusce posuere massa vitae maximus posuere. Mauris sagittis consectetur vulputate. Curabitur commodo est quis felis porttitor eleifend. Sed efficitur sem mi, et feugiat lorem scelerisque.

Mooi verblijf, mooie locatie!

Mooi hotel in hartje Valkenburg. We hebben echt heel erg genoten tijdens ons verblijf. Top geregeld, een echte aanrader!

Han en Margriet

Prachtig hotel!

Hotel de l’Empereur in Valkenburg aan de Geul is echt een aanrader voor iedereen die optimaal kennis wilt maken / wilt genieten van de Zuid-Limburgse historie. Het was een aangenaam verblijf

Peter

Heerlijk genoten van Valkenburg!

Ik heb tijdens mijn verblijf bij Hotel de l'Empereur enorm genoten van de Zuid-Limburgse cultuur en historie. Het verblijf was super. Goede service en een zeer net hotel!

Marie